Nastavitve piškotkov

Zasebnost

POLITIKA ZASEBNOSTI -  KMETIJSKA ZADRUGA MEDVODE z o.o.,  MEDVODE

  

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Podjetje Kmetijska zadruga Medvodez o.o.,Medvode (v nadaljevanju KZ Medvode) vaše osebne podatke zbira, hrani in obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov GDPR in Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2). Osebni podatki o strankah in zaposlenih se ne posredujejo tretjim osebam.

 

a)      Identiteta in kontaktni podatki upravljavca

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Kmetijska zadruga Medvodez o.o.,Medvode, Cesta ob Sori 11, 1215 Medvode,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 01 3611430. Upravljavec nima imenovane pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

 

b)     Vrste podatkov ki jih zbiramo

KZ Medvode vodi zbirko podatkov o zaposlenih in strankah, ki vključuje:

  •  matične podatke (ime in priimek, ulica, poštna številka, kraj, davčno številko, poklic, rojstni datum, telefon in e-poštno številko),
  • plačilne podatke (način plačila, podatki iz   za direktno bremenitev, podatki o izdanih računih ter o plačilu teh računov, podatki, potrebni za izterjavo),
  • morebitne opombe, ki jih zabeleži osebje,
  • videoposnetke ali občasne fotografije dogajanja v prostorih podjetja Kmetijska zadruga ter pred vhodom oziroma v bližnji okolici stavb kjer KZ Medvode vrši svojo dejavnost..

c)      Nameni obdelave navedenih podatkov ter pravna podlaga za njihovo obdelavo

Nameni obdelave osebnih podatkov so:

  • izvajanje dela v prostorih (uporaba storitev KZ Medvode),
  • občasno informiranje o ponudbi in novostih podjetja, ter neposredno trženje v skladu z zakonom Zakon o elektronskih komunikacijah ZEkom-2,
  • občasno telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanja o nagradnih igrah katerih organizator je podjetje,
  • izvajanje notranjih analiz s ciljem strankam ponujati še boljše storitve.

d)     Rok hrambe podatkov

Podatki o članih se hranijo dokler so člani zadruge (Pravila Kmetijske zadruge Medvode), podatki o zaposlenih kot določa zakon,  vsi ostali podatki oziroma posnetki, ki so vezani na varovanje premoženja in kontrolo trgovskega blaga pa se hranijo do enega meseca.

 

e)      Obvestilo pravicah posameznikov

Člani imajo v skladu s 15. členom Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico pridobiti kopijo lastnih osebnih podatkov, ki jih obdeluje KZ Medvode.

Stranke imajo v skladu s 16. členom Splošne uredbe pravico zahtevati popravek morebitnih netočnih podatkov, ki jih KZ Medvode vodi o njih. Ta pravica ne posega v pogodbeno dolžnost članov iz 10. točke Splošnih pogodbenih pogojev, da morajo vsako spremembo, ki je vezana na vsebino pogodbe (npr. spremembo naslova, e-poštnega naslova ali bančnih podatkov) v najkrajšem možnem času posredovati KZ Medvode.

Stranke imajo v skladu s 17. členom Splošne uredbe pravico zahtevati izbris podatkov, ki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani, oziroma ki so bili zbrani na podlagi privolitve člana, pa je član to privolitev umaknil, za nadaljnjo hrambo pa ne obstaja nobena druga pravna podlaga.

Stranke imajo v primeru molka ali nestrinjanja z odgovorom podjetja na katero od zahtev iz tega razdelka pravico do sodnega varstva v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

 

f)       Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene informiranja oziroma neposrednega trženja

Stranka lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način (npr. preko elektronske pošte) zahteva, da podjetje KZ Medvode trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Podjetje KZ Medvode bo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečilo uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestilo uporabnika, ki je to zahteval.

Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki jih spletne strani začasno shranijo na vaš računalnik, zato da vas lahko ločijo od drugih obiskovalcev, shranijo vaše nastavitve oziroma vam ponudijo bolj personalizirano uporabniško izkušnjo.

Spletna stran kzmedvode.si ne uporablja lastnih piškotkov, uporabljamo pa piškotke zunanjih partnerjev, ki za nas zagotavljajo določene storitve.

 

g)      Zahtevani piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

 

Seznam piškotkov:

Cookie: e95a34ed0d3a8ca0b0e1378967640e38
Domain: kzmedvode.si
Description: No description
Duration: session
Type: Other

 

Direktor KZ Medvode
Milan Sobočan, univ.dipl.inž.agr.

 

 

 

Medvode, 1.3.2023