Nastavitve piškotkov

Trata

Urejena trata je ponos gospodarja, a žal ni lepa sama po sebi, zato je najprej potrebno izbrati ustrezno seme, potem pa jo moramo negovati s posebnimi gnojili in orodji. Kadar na novo urejamo travnato površino je prav, da še posebej skrbno sledimo nasvetom strokovnjakov.
Za manjše vrtove ni vedno smiselno, da imamo prav vsa orodja in naprave v lasti, zlasti kadar gre za redkejša opravila. Z našo ponudbo smo vam prišli naproti in pripravili orodja in naprave, ki si jih lahko izposodite.

 
Ljubitelji vrtov si želimo lepo zelenico. Preden se odločimo za nakup semena trav moramo vedeti, kaj od trate pričakujemo. Za vsako vrsto trate moramo posejati ustrezno mešanico semen.
 
Ponujamo vam kakovostna gnojila z dolgotrajnim delovanjem z različnimi raznerji hranil, ki ustrezajo tipu tal in klimatskim razmeram.
       
 
Vaš vrt je kraj za sprostitev in dobro počutje. Vaša trata od pomladi do jeseni ne sme pogrešati vode, če želimo da je gosta, zdrava in lepo zelena. Zato vam v zadrugi ponujamo odlične rešitve za zalivanje, črpalke za vodo in avtomatsko zalivanje.
 

V naših trgovinah se pri prodajalcih pozanimajte, katera orodja in naprave so na voljo za izposojo. Predhodno pokličite in rezervirajte, kar boste potrebovali.